Benzodiazepinova poradna  

Dotazy

zajimava otazka a zajimavy napad aspon si to myslim..

mira34

pri lecbe alkholiku se na par dnu podavaji hrozne vysoke davky benzod. aby se neprejevovali fyzicke priznaky zavistlosti. co tak obracene? clovek ktery je fakt uz opravdu hodne tezce zavistly na benzodiaz. treba rekneme ze bere uz nekolik let 5 mg xanaxu denne..
ten clovek by den ode dne chtel s tim prestat, myslim ze vetsina benzod. je v krvy max 24 hodin takze okamzite hned kdyz se zacne citit blbe, bude telu chybet alprazolam tak vypije treba 5 panaku, a takovy tyden by porad byl opilej ne uplne na mol ale ani nemyslim tak ze jenom pivo. treba by pil 0,7 flasi ostryho alkoholu denne 7 dni po sobe.. vim ze pro jatra by to byla neskutecna zatez ale dali by se po case dohromady.. takze po tom tydnu by uz nebyl zavistlej na alprazolamu ze ne? kdyz to funguje obracene tak si myslim ze by melo i tahkle.. hotovej napad na nobelovku :D

Odpověděl: Josef Šedivý

Dobrý den,

 

ano, pokud by vše fungovalo takto jednoduše, pak je to skvělý nápad. Nicméně, ne vždy věci fungují tam i zpět stejně (když spálíte v krbu dřevěné poleno poleno tím, že ho zapálíte, neobnovíte ho tím, že ho uhasíte). A navím, slyšel jste už o vytloukání klínu klínem?

 

Pepa Šedivý

DMS

Zpět