Benzodiazepinova poradna  

Dotazy

Dobrý den.Jaká je doba detekce neurolu v moči

Bujak

Jak dlouho můžou tyto prášky být detekovatelné, při nepravidelném, jednorázovém užíti.Vzal jsem si dva prášky neurol 1.mg celkem tedy 2.mg.Předem děkuji za odpověď.

Odpověděl: Amrit Sen

Bujaku, zdravím Vás,

 

díky za důvěru. Nepíšete nic o důvodech, proč byste měl, nebo mohl být testován, abychom mohli odpověď v kontextu maximálně zacílit...

 

Dobrá, zůstaneme tedy v nejobecnější rovině.

 

Přítomnost benzodiazepinů se většinou, v závislosti na druhu testu, ale zejména na frekvenci užívání a jejich množství, také na metabolismu každého testovaného, detekuje zhruba v těchto časových úsecích:


Detekce benzodiazepinů, jako jsou například Rivotril, Diazepam, Alprazolam (Neurol) a dalších, se odvíjí od vylučovacího poločasu jednotlivých léků, u krátce působících lze látku detekovat po několika dnech.

 

Dlouhodobě působící Diazepam a některé další benzodiazepiny jsou detekovatelné z moči až 3 týdny, vzácně déle.

 

S minimem sdílených informací ve Vašem dotazu tedy nezbývá, než napsat, že je pravděpodobné, že případné testy detekují Vaše užití Neurolu v horizontu dní, maximálně týdne.

 

Stačí takto?

 

Užitečné informace:

http://www.drogovaporadna.cz/psychofarmaka.html
http://www.drogovaporadna.cz/psychofarmaka/benzodiazepiny.html
http://www.neurol.psychoweb.cz/

 

Buďte na sebe opatrný a neužívejte psychofarmaka, aniž by Vám je předepsal lékař, a ani tak nikdy déle, než 15 dní. Benzodiazepiny mají mimořádný závislostní potenciál a stojí za řadou nenapravitelných škod.

 

Přeji Vám vše dobré,

Amrit Sen.

 

 

DMS

Zpět