Benzodiazepinova poradna  

Dotazy

Neurol

trapboi

Dobrý den, aktuálně odvykám neurol a zajímalo by mě kdy moje tělo bude stoprocentně čisté a nebudu mít žádné abstinenční příznaky. Momentálně jsem bez neurolu 3. týden, bral jsem 0,5 večer cca 2 roky. Vysadil jsem bez obtíží ze dne a den a nyní se cítím již mnohem líp ( nejspíše pomohl sport ) jen se mi hůř usíná... na druhou stranu když usnu, spánek mám mnohem lepší. Kdy si tedy opravdu můžu být jistý, že jsem z toho venku ? Děkuji

Odpověděl: Amrit Sen

Zdravím Vás, díky za důvěru,

 

dobře, že píšete. Máte můj obdiv a respekt, že držíte. Těžko říci, bývá to individuální, jedna věc jsou fyzické abstinenční příznaky, ze kterých, měl li jste nějaké, jste podle všeho venku, druhá jsou psychické abstinenční příznaky, pokračující bažením, které se už coby projev závislosti, mohou vracet a přetrvávat velmi dlouho, tím spíš bez terapie, nebo podpory odborníků.

 

Jistý si nemůžete být nikdy, můžete však minimalizovat rizika relapsu a recidivy, když se poradíte s odborníky, v klidu, v soukromí, bezpečně, bezplatně.

 

Když napíšete ve kterém, nebo poblíž kterého většího města bydlíte, rádi Vám pošleme kontakty na odborníky, se kterými byste měl situaci konzultovat, ušetříte si tak možná problémy, potíže a abstinence se může stát příjemnější. 

 

Váš další dotaz, pokud si budete přát, nezveřejníme, pošleme odkaz, kód, po jehož zadání na patřičné místo naší poradny se odpověď s kontakty zpřístupní jen a pouze Vám.

 

Přeji Vám vše dobré, držím palce!

Amrit Sen

DMS

Zpět